Tuesday, August 24, 2010

First Trial

Hari ni saya saje2 boring try deco lolipop yang sy dh beli untuk dijadikan pengganti bunga telur..guna bahan sedia ada je dulu..reben organza pun warna merah je ade..sebenarnya sy ade buat beberapa design(ops design ke?;p) berbeza tapi yg paling simple ni pulak housemate sy cakap ok!jom kte tengok hasilnya..


RM1/pc
1st trial ;p

3 comments:

  1. owoh rajin ah mu. ni nak bagi kat sume guest ke?

    ReplyDelete
  2. tq k.amy..

    sarah:aku bt stkt tmampu je hehe nsb la sape dpt

    ReplyDelete