Monday, October 18, 2010

Handbag idaman saya

Special entry buat tunangku yang memikul tugas membeli handbags utk saya..handbags okei bkn handbag ngeh3..my dear emon, inilah rupenye pattern handbag yang saya suke!sila beli bdozen2 ye.. ;p

COACH
For more info:









FOSSIL





P/s: kalau tak jumpe yang sejibik spt gambr2 di atas,yg iras2 pun okei..jgn yg cetak rompak sudaa

7 comments:

  1. eh2 nak kirim buleh? aku nak hok merah tuuuuu!!!

    ReplyDelete
  2. alamak aku pn ske yg merah hehe tp hrga dia 1,400usd huhu darabla pulok ngn 3.3 duit kite =(

    ReplyDelete
  3. waa...siap da ad pic tuk rujukan lg..tntu sng ur fiance nk cri..=)

    ReplyDelete
  4. hehe tu la psl..mnyenangkan krja..klo main beli je tkuk xbknan ;p

    ReplyDelete
  5. haha ni idaman je dlu diey ;p

    ReplyDelete
  6. ambik toh..coach dok starang dh ho..aku duk bandar metropolitan kuala terengganu ni dpt LENO pn kira bersyukur dh=)

    ReplyDelete