Wednesday, November 24, 2010

Kakakku suke membebel


Kakak saya sorg ni suke bebeno membebel..sejak akhir-akhir ni, dia duk bebel pasal hntaran yang saya nak buat pakai bunga plastik semata-mata. katanya dah out of date..kekampungan la..old fashion la segala n suruh pkai fresh flowers huhu pok pek pok pek dari dlu..~nak buat cmno dah den ni mmg org kampung~

Saya bukannya taknak pkai fresh flower..takut kalut di kemudian hari..yela guna fresh flower bukan boleh buat awal2..taktau nak harapkan sape nak deko nanti...kakak2 macam busy ngan anak masing2..huh..lgpun dah beli bunga plastik tu abis rm100 ;p duet pun dah tak banyak..lainlah kalau pembebel bersiri nak tlg sponsor haihh~ tp dia dah banyak sponsor pun..sejak majlis tunang dulu..tq

Banyak lagi perkara penting nak kena pk..kursus induksi banyak lagi xstudy..babai time to bace buku!

4 comments:

  1. sha, cadangan kak sha tue mmg susah jika tgh sibuk.tp cdgn mia cari fresh flower seakan nampak real like d SSF..sure sha terpegun...nampak mcm betul je...tu klu budget ada la..

    mia pun pakai bunga biasa je.jimatkan keadaan

    salam blogwalking wat kali akhir. mia bkl bercuti sebulan

    ReplyDelete
  2. pakai fresh flowers mmg leceh..sbb kne buat last mins..ari tu kak amy seb baek ade kak tik tulun buat..sbb kak amy sendirik tak cukup tgnnn..skett je lagi nak pengsan before the akad..kaluttt ributt taufann..huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  3. betul sha.. pakai fresh flower kena buat a bit last minute. tp kalau sha confident n ada ramai kwn @ sedara yg willing nak tolong, insyaAllah boleh jek..

    mcm sy, tak berani sbb jarang deal dgn fresh flower. so tatau nk expect ape. lagipon klu boleh tak nak bz2 last minute. mcm kata mia, ssf byk bunga artificial yg nampak mcm fresh flowers.. :)

    ReplyDelete
  4. tq sume bg idea..hehe tggu blik kampung bincang lg ngan family...tp mak konfem suh pkai yang dah beli je..

    ReplyDelete