Thursday, February 10, 2011

Seronok kahwin!

Haih dah lame beno tak menjenguk blog saya ni..yela seperti tajuk di atas seronok sangat kahwin ;p
maaf la ye kepada follower2 yang menanti2kan saya update blog ni (cewah macam ada je orang nak baca hahaha)

Malam ni sebelum tidur saya ingin membuat kesimpulan mengenai kerja kahwin saya ni..alhamdulillah saya berpuas hati dengan ketiga2 majlis yang saya tempuhi..majlis yang sederhana tetapi meriah..yang terkureng sikit2 tu nak buat macam mana kann..semua orang pasti akan lalui..sweet sour majlis kahwin..kepada yang akan kahwin goodluck di ucapkan..

ape yang sour jom la ngumpat sekejap sebelum melelapkan mata..yela boring~ suami tak de kat sebelah..sorg tido johor sorg tido kolumpo huhu naseb2..apa yang sour tentang majlis kahwin saya ni ialah yang pertama make up masa sanding..macam2 pendapat dari orang lain..ada yang kata cun..ada yang kata nampak matang..tapi pendapat saya sendiri memang saya tak berkenan..rasa nak padam2 tapi dah xsempat(kampang sudah dipalu)..ala2 pontianak harum rasanya..so moral of the story kepada yang bakal kahwin,kalau ada duit lebih tu pergi la testing make up kalau rasa kurang yakin dengan mak andam yang dipilih..

seterusnya saya tengok gmbo kawin kami kureng cantik..kureng jelas..n kureng sedap dipandang..kepada incik cameraman better u pegi amik master kt universiti bahagian photography..takpom PHD!!(ewah saya macam nak marah je) sabo2 ;p

thats all for tonite..see u again!bye..

4 comments:

  1. pepun tahniah...mmg benar kata sha, hrs try make up klu x yakin ....psl gmbr, mia pun mengharapkan yg terbaik..tetapi pasti dlm setiap majlis, ada jg slack nye.yg ptg majlis berjln dgn jayanya

    ReplyDelete
  2. sweet sour majlis perkahwinan tu mmg dah jadi asam garam utk setiap majlis..i had mine too..tp malas nak amik pusing dan malas utk diingati..huhuhu

    ur make up looked fine la sis =)

    pestu saye jeles dgn gambar kamera kak tik yg majlis menyambut menantu, banyak gambar candid, so nampak sgt sgt happening..love every single pic! tunggu camera wan pulak

    btw..welcome to our family! dunt shy2 cat ek :p

    ReplyDelete
  3. time kasih elya n mia

    k.amy; tu la sy rasa gmbr abg din n abg due amik lg better =)

    awl2 ni shy2 cat dulu la hehe

    ReplyDelete