Saturday, June 18, 2011

Di hatiku tergetar seribu rasa..

Tajuk bukan main jiwang sebab tengah layan lagu nera af9..kadang-kadang rasa sedih..kadang-kadang rasa hebat..kadang-kadang terasa pantas degupan jantungku..sukar sungguh untuk meluahkan rasa berbadan dua apabila berjauhan dengan suami dan keluarga..yang ada hanyalah kawan-kawan satu rumah..kawan-kawan satu sekolah..alhamdulillah setakat ni boleh lalui saat-saat only me n baby..kalau terasa nak makan pape atau dalam erti kata lain, mengidam, pandai-pandailah cari sendiri..huhu ;(

Cepatla gerak2 baby..takdelah mama sunyi sangat..cewah tetibe je ek jadi mama hehe macam tak percaya pun ada jugak..teringat saat-saat test urine bulan dua aritu..nak termenangis bila nampak result 2 lines..ambil gambar dan send mms kat hubby..my husband also sebak..we both cried ;'( terharu dan bersyukur..

Teringat jugak masa scan kali kedua..kali pertama di klinik suraya,bangi doc cakap belum nampak..then kali kedua kami pergi ke poliklinik biosucinas, jb..alhamdulillah sekali lagi sebak dadaku bila dah boleh nampak my little baby/fetus dalam rahimku..asyik sebak je..touching semacam la pulok sejak prgnant ni ;p

Apepun inilah pengalaman yang terindah..semoga Allah sentiasa melindungi kandunganku sehingga selamat melahirkan..

3 comments:

  1. sabo je la mama cha..nk wat gne..hot mama kna la kuat..=)

    huhu..kagum kan..msa 1st scan nmpak kantung n jantung..2nd scan dh nmpk baby's body..sgguh mnkjubkan..

    ReplyDelete
  2. nice entry..

    semoga segalanya dipermudahkan Allah yer dear..

    p/s: nice blog dear..

    ReplyDelete
  3. Pari2:tu la kne kuat..n mmg kagum hehe

    Tenkiu adieyza!blog biase2 je n sll mls nk update hehe

    ReplyDelete