Tuesday, May 28, 2013

Bulan Mei yang selalu bermakna

 1) Birthday aku pada bulan ni..kali ni yang ke-28 macam dah tua rasanya huu 

Carrot cake my favourite..suami belikan masa dia balik kerja..kire surprise la ni hehe balik kerja terlompat2 keriangan suruh aku potong kek

Yang paling tak disangka2, student aku pun bt surprise beli kek n bawa mknn ke sekolah..pandai diorang plan haha smpai termenangis aku..btol..aku xpernah nak celebrate birthday..kalau celebrate pun ngan husband beli kek seketul macam kat atas ni..tetibe pelajar2 tu buat surprise..wpun aku mngajar tahpape..ingat jgk diorang birthday aku hukhuk sgtlah terharu..terima kasih student2 cikgu sume..love u all..



2) Birthday suami juga pada bulan ni..same umur ngn aku..28 tahun..tapi aku nampak lg muda kann huhee tetibe

Aku beberapa kali berniat nak beli ice cream cake BR tapi tak tercapai lg hasrat..haha kesian suami..aku banje dia makan je kt red wok..cake tu kirenye masih jadi hutang ;D


3) Hari guru

Tahun ni sekali lagi aku dapat anugerah guru paling bergaya sesi petang padahal aku rasa tak bergaya mana pun tahun ni..baju2 cantik pun dah banyak tak boleh pkai gara2 lemak tepus bertambah..tapi entah,mungkin pelajar2 suka hati dia je nak undi..tapi tetap menghiburkan hati aku ;)


4) Cuti sekolah

Ni paling best!!walaupun husband bukan cikgu n xdapat bercuti bersama-sama, tapi aku tetap happy bila dapat luangkan lebih banyak masa dengan iris..weekend je la boleh berjalan2 sekeluarga..


Yang ni pergi bukit tinggi..pokcik belakang mcm xpuas hati ngan aku je hahaha










No comments:

Post a Comment