Friday, August 23, 2013

Update pasal rumah: yang terindah hanya sementara

  Dah lama tak bercerita pasal rumah. Kali ni nak cerita pasal pokok yang telah ditinggalkan hampir 2 minggu sempena bercuti raya. Sedih...sedih..sedih..bace tajuk je la korg dh rasa betapa sebak kan...wuwuwuwu

Ni pokok kesayangan suami,sebab dia yang pilih..sebelum bercuti lebih kurang cmni lah..greennnn


Now you see what happen to the pokoks after 2 weeks suffer without water...they turn yellowish!! :( Kami redha...tgk je tiap2 hari daun gugur satu persatu..memang tak dapat diselamatkan lagi..tunggu bila free2 barulah pegi plant nursery ganti pokoks baru..aku igtkan senang jaga pokok..ghupenyeee!haihh tu belum pokok berbunga2 lagi..baru tanam pokok berdaun2..

1 comment:

 1. Assalamualaikum Tuan/Puan.

  Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit, semoga kebaikan hati Tuan/Puan menjadi amal ibadah hendaknya amiin.

  Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
  Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

  KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
  Tour operator & Travel Agency

  Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

  Contact person : Amsyahril
  Mobile : +6285263007445
  E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


  ReplyDelete