Monday, August 16, 2010

Kad Kahwin yang Pasrah

Saya dah malas nak fikir panjang2 pasal ni..so ditemani mizah saya pon membuat tempahan kad kahwin+paper bags+bunting 2+button badge..hehe abis crite..tp blom abis cerita sebab saya n en. wan the tunang blom buat pemilihan gambar yang ptut diletak dalam kad+paper bag+bunting..sebenarnya sebelum ni kami kurang amik gambo berdua huhu klo ambik pn,pakai nfon je..masa btunang pn ade beberapa keping je..tp xpela..menyesal kemudian tiada gunanye..encik wan pula menyerahkan tugas kepada saya untuk memilih the cutest pic of us hehe

Hampir 2 jam berbincang dengan en. rahmat,the card designer..masalah design xde sangat tp masalah pemilihan paper..nak special paper ke..paper biase ke..emboss ke..hotstamping ke..rasa2nya saya dah banyak pulak study pasal kertas2 n printing huhu ~macam boleh je keje part time kat situ skali~ tapi takpe ilmu tu..so next time bile saya tengok sesuatu kad..saya dah boleh menilai harganya hehe

Terima kasih yang tak terhingga juga kepada mizah yang sudi menemani sampai ngantok2..sayang kamo!
mizah duk pilih bunting..dia nak kawen tahun depan

kedai printing pilihan saya!

Lambakan kad atas meja buat saya pening huhu

2 comments:

  1. bg k.amy la sketul..nnt letakkan pd handbag okei hehe

    ReplyDelete