Monday, August 16, 2010

Cara Pengantin Menggayakan Tudung

Sekarang saya nak fikir tudung cap apa yang paling sesuai untuk dipakai semasa majlis pernikahan dan mjlis resepsi saya nanti..Actually saya dah pun beli kain untuk buat baju nikah tp blom lagi tempah...One day masa jalan-jalan kat angsana saya berkenan tudung yang warnanya lebih kurang sama dengan baju nikah saya..then i bought dat tudung..tudung ala2 ariani..tp murah aje..but then saya tempah untuk tampalan batu swarovski dan bunga..habislah dalam rm100+ iaitu tudung termasuk hiasan..okla daripada beli yang dah siap kat ariani rm300++ Setel lah untuk majlis akad nikah =))

Tudung untuk majlis resepsi pula jom kita pilih;

Bunga bungaan segar di kepala hehe
Juga guna bunga..


Cantek..sebab sesuai dengan muka dia =) jom klik
Tudung ariani diserikan pula dengan tudung chiffon panjang..
I like dis..boleh cover sikit muke saya yang agak tembam ni hehe
muke bujur sireh okla cmni..klo muke bulat mcm saya..takuk tertukar ngan bola huhu
ade berani pakai cmni? Lain dari yang lain
simple..tudung ct di luar
tudung telinga di luar..konfem jelas pendengaran
tudung sesimple emelda
Camne pula dengan tudung bawal aje hehe adakah da xpired date fesyen ini?;p



Bagi pendapat saya,tudung camne pun yg kita pilih atau kita gayakan, itu semua atas kehendak dan kemampuan kita sendiri..yang penting tudung tu buat kita rasa konfiden dan selesa di hari bahagia..
Gudluck dalam memperagakan tudung masing2..
 Insyaallah cantek aje cmne pn  sebab ade seri pngntin =))



2 comments:

  1. sile pegi order ngan koleksi vispera : www.koleksivispera.blogspot.com

    chantek dan affordable :)

    ReplyDelete