Saturday, August 21, 2010

Lolipop

Pintu rumah berbunyi krekk menandakan mizah dh blik..yeayy dh xboring..

sha: mizah, jom gi gudang candy kt depan angsana..nak cari lolipop la

mizah: no hal..lets go lepas asar

sha: tapi aku xtau ktner..bru nk tnye k.nora..kite cari sme2 ye

mizah: beres

Bahagianya diriku dapat kawan yang BERES aje ble diajak teman..thanks mizah =)) ~mu mmg spoting abih nnt aku bnje mkn ye~hehe

Petang tadi lepas asar kitorg pgi cari gudang cukelat tersebut..sesat makan langsat kitorang termasuk ke dalam kedai c.siang iaitu kedai jual barang-barang buat kek hehe tetibe rasa nk buat kek n cheese tart..then sy terpkselah kol k.nora, tnye btol2 direction..tapi kurg jelas n kurang paham..tanpa putus asa,saya buat kptusan untuk round2 area tu..mne tau jmpe..

Pusing punya pusing akhirnye saya jmpe..yeayy alhamdulillah..rupe2nye sebaris je ngn kdai c.siang..depan sikit je hehe dh jmpe kita masuklah kan..WOW!!!!macam2 ada..10kali pusing dalam gudang tu pun pn xpe..seronok sangat duk dalam tu dikelilingi lot of snacks n candies..terfikir pulak cmne kalau bawak kanak-kanak riang ~anak buah~maunye diorang xnk blik n nk tido ctu ;p auntie yang jual tu pn baik n mesra..sy bagi markah 8/10 =)

Sebenarnya saya cari lolipop untuk jmlah yg sedikit sebabnya nak testing ikat2 reben ke ape bg cantik..untuk testing sahaja okei..kalau buat awal2 nnt kang msuk semut plak..dah abis testing2 buat eksperimen,bleh la sy bwk balik raye bg anak2 sdare rosak gigi hehe diorang msti suke ni and syg auntie sha ngeh2

mini n spinny lolipop 50pcs=RM8.50
best!


rambang mata


gula-gula asam nyum2 dah lme xmkn

5 comments:

  1. nyum2..ni teringin nk bt lolipop reben2 jgk ni...hehhe

    ReplyDelete
  2. jomla diey..warna warni tomeyy ;p

    ReplyDelete
  3. eh sha. mu ke. aku ingat sape. jalan2 tengok rupanya blog mu. dok tau lah mu ingat ke dok aku. maisarah-budak akaun

    ReplyDelete
  4. hehe igt2 bkpe xigtnye..sje je mggediks bt blog jmputla dtg menjenguk ;p

    ReplyDelete
  5. hye sha..kedai tu kat area mane ye? bole share skit x? hehe tq...

    ReplyDelete