Thursday, September 16, 2010

Aduhai pomander balls

Alhamdulillah skali lagi..sy dh selamat smpai ke JB,di mne tempat sy mencari rezeki..wpon sbnrnye agak mls+sedih huhuhu homesick..jeles ngn skolah2 yg bercuti sehingga sabtu ni..sy plk esok dh kne pegi skolah..konfem student xramai..yg ade cume ckgu ckgi =( boring sungguh..

Hari ni smpai2 je jb sy trus pegi kdai bunga hehe sbb alang2 lalu...sblm cuti skolah ari tu,sy dh beli bbrp tgkai bunga kt kedai tu dgn niat nk buat pomander balls..tp sungguh malang sekali..tggal 1tangkai je ble tgk ari ni huhu inilah akibat suke tangguh mnangguh...moral of the story, kalo dh bkenan trus beli laaa!!

Hrp2 jmpe lg bunga yg sespesis tu kt kedai lain n tercapai hajat nk buat  bbrp biji pomander balls hehe idea nk buat ni sbnrnye adalah kerana terpengaruh setelah bace blog org lain..tp oklah..sbb bile difikir2 xdelah mmbazir pun..nnt boleh buat hiasan ape..cantik..xpun buat bsnes jual pomander ball ke ;p hikhik






1 comment:

  1. aku pown nak buat pomander ball kekgi. bola bulat dh beli, bunga tak tau lagi nk guna hok lagu mana. bunga ros or maybe aku wat guna kertas

    ReplyDelete