Thursday, September 30, 2010

Entry yang gumbira!!

Im so happy today!!pagi2 td ms kami duk berchating, tetiba aje my tunang ckp mau beli flght tcket utk honeymoon kami hehe destinasinya ialah di kepulauan borneo..sebenarnya kami xbincang sangat pun psl honeymoon sebelum ni..sebab tu sy rasa teruja n begitu hepi dengan surprise yg diberi =)) Syukur alhamdulillah dpt tunang yg begitu romantik+baik hati..

Insyaallah kami akan pergi awal tahun depan iaitu bulan1..harap2 rancangan kami berjalan dengan baik n tiada sebarang halangan pada wktu tersebut..flight tcket pn dh selamat dibeli..my tunang pilih airasia memandangkan sedang ade promosi hehe my tunang also ckp ~nnt ade duit lebih kte pergi oversea pulok ye syg~ ngeh3 aku tersengih


4 comments:

  1. wah..dh book tket ke cha...
    romantik jgk kuwe rupeye eh...hehhee
    borneo rupenye pilihan kuwe...zaim pilih krabi..promo air asia ke krabi rm69 je...tp travel utk bln 1-3 thn dpn pulak..hjg thn ni xde..:(
    bln 1 ade cuti pnjng ke cha?

    ReplyDelete
  2. xdop cuti pnjg pn diey..pegi weekend amik cuti/mc sari hehe..best tu krabi..obesea..gi je la thun dpn pn diey..ms cuti rye cina/cuti ptghn pggal1

    ReplyDelete
  3. besh nyer... i yang dah kawen ni pon tak sempat nak berhanimun..i jeLes..!! hahaha

    ReplyDelete
  4. aty:kebetulan tgh murah my tunang bli je la hehe pegi pon weekend je =)nnt ajk ur hubby hanimun ye..n share mne destinasi.. ;)

    ReplyDelete