Saturday, October 2, 2010

Hiasan sederhana utk meja makan tetamu

Secara tiba2 sy rasa ingin memulakan misi mencari candle untuk diletakkan di tempat2 yang bersesuaian seperti di atas meja tetamu...meja beradab..n maybe dalam bilik air sekali..candle bukan saja dapat memberikan sinar dan keindahan bahkan dapat menghalau lalat hehe tu yg penting..makanan pun lebih bersih kan..tp apepun kena hati2 dengan api seperti kata pepatah 'kecil mjd kawan,besar mjd lawan' huhuhu

filled candles





floating candles



Idea fresh flower dalam balang berisi air pun ok!


Balang kerepek

source: puan aty yg kreatif!!
Water Jug
idea mak sy..suh ltk air mineral ;p

4 comments:

  1. aku suka bunga dlm balang ada air tu!

    ReplyDelete
  2. suke lilin trapung...
    tp kalu letak tu atas meja,nt penuh meja..xpun takut tumpah plop air tu..hhehe

    ReplyDelete
  3. salam sha...mia also b2b ....menjenguk ur blog.

    mia pun mengimpikan nk letak lilin terapung tue kat bilik pengantin ke...ehehe..so romantic kan?

    i'll link ur blog sha..

    ReplyDelete
  4. yana+sarah:nanti bleh gabungkan kesukaan korang jd kesukaanku..lilin+fresh flower dlm air hehe

    Mia:thanks..jom kte share2 idea..
    mmg romantik lilin2 dlm bilik pngntin cume kne hati2 hehe

    ReplyDelete