Friday, October 8, 2010

Typing error

Hari ni boring2 saya tgk balik kad kawin yang telah sy setujui untuk diproses n dicetak oleh cikmat...persetujuan yang saya buat juga adalah kerana telah didouble check oleh my parents n also my big bos,en emon dan mereka telah memberi kelulusan untuk dicetak sebanyak 1000keping..

Hasil tilikan saya telah menunjukkan ada sedikit ksilapan di situ iaitu cikmat telah terlupa letak satu bracket di penghujung ayat huhuhu so saya segera sms cikmat, tapi cikmat ckp saya dah buat filmnya cik..klo cik shida nk btolkan jgk, cik shida kena tambah rm60..adoii so cik shida dangdut ckp..its ok la cikmat..biarla xde bracket pn sketul,kne bayar2 la pulok 60hengget huhu

Moral of the story:sesiapa yang sedang/masih belum buat tempahan kad kawin,berhati2lah di jalanraya..sila tilik kad kawin anda betul2 xkisah la mata juling pn skejap, yang penting tiada kesilapan terutama kesilapan ejaan..

3 comments:

  1. betul2x...mcm mia buat...alhamdulillah...dah betul, br finalise..alhamdulillah kad kahwin ok..as kte org nak

    ReplyDelete
  2. huhu tu la nsb bek ttggl tanda je bkn silap ejaan..nnt mia bgla sy kad ek hehe

    ReplyDelete
  3. i ari tu pn byk kali gk bt pmbetulan...bile ambik kad ari tu,br prasan ade tertinggal 1 huruf...tp dh nk wt cmne...hehhe

    ReplyDelete