Saturday, October 9, 2010

Ke Kampung Tunangku!

Dh lame rs nak tulis pasal ni..tp xtulis2..skrg nk recall back what happen last raya ;p raya tahun ni lain skit dari sebelumnya kerana for the 1st time,sy pergi jelajah kampung my tunang di kota bharu klate..bersempena dengan wedding(kenduri kesyukuran) k.amy,future sis in law mrgkap kakak kndung emon..

Wpun emon tiada pada waktu tu tapi kenangan penjelajahan tersebut tetap indah...family emon mmg baik sgt..sopan santun..plg comel di hatiku (mcm lirik lagu la plk) hehe tp mmg sopan..ckp pun plahan je..cmne la saya yg bising ni nnt nak bkomunikasi ngn family emon hehe ~skali aku mngilai ala2 lgsuir gitu~hahahahaaa

Majlis k.amy sungguh tenang bertemakan hijau..sume org dh nmpk mcm pokok bergerak..kcuali saya n fmily yg xterikot temanya hehe cowie k.amy...makanan pn high clas btol..mcm2 ada..saya je yg malu2 kucing..kalau boleh nk mkn je sume sebenarnya ;p ada nasi myk..rojak..cendol..kek2 segala jnis..eskrem pun ada..gara2 malu saya pn xtau ape lagi yang ada sbb amik 1 menu trus duduk diam je hehe

Kesimpulannya,saya hepi dapat jejakkan kaki sendri ke kampung halaman di mana tempat emon mbesar..gmbar kt bawah sbg kenangan berada di halaman rumah emon...

my mum,k.amy n hubby,me
 
Dats all..semoga k.amy berbahagia bersama suami hingga ke akhir hayat...dan dikurniakan cahaya mata soleh dan solehah..amin

3 comments:

  1. thee heee heeee..thanks for coming..thank u for this entry..hope u had a blast =)

    ReplyDelete
  2. mr klate xsnggah umh i...xaci2...huhhuu...

    ReplyDelete
  3. huhu xsmpat la diey..next time insyaallah ble gi klate je i sggah umah u ;p

    ReplyDelete