Tuesday, October 11, 2011

Check Up lagi

Sudah-sudahlah pasal pengetua ye puan shahida =)


Hari ni sepatutnya saya kena pergi check up kat Klinik Kesihatan Kempas pukul 9pagi tapi lepas subuh saya tidur sampailah pukul10pagi hehe sangat ngantuk okei!sekarang pun ngantuk lagi..sejak akhir-akhir ni susah sangat nak tidur malam-malam..pusing kiri tak kena..kanan tak kena..nak tidur terlentang lagilah tak selesa..Jadi bila ada masa terluang untuk saya tidur, saya akan tidur iaitu lepas subuh ZzZzZzz.

Mak kata tak elok tidur lepas subuh..memanglah saya pun tahu..huhuhu tapi nak buat camne.penat kalau tak tidur.mata tak boleh nak celik bila kat sekolah. (-_-) So arini saya tak pergi klinik, besok confirm nurse akan call tanya kenapa dan bila nak datang. Dah tiga kali sebenarnya saya ponteng hehe hajat di hati memang dah taknak pergi check up kt KK*paham2 je la kalau tak 3jam kat situ, memang tak sah* tapi serba salah pula bila nurse call*ala2 caring gitu, terharu ai*. Lagipun check up dia sungguh terperinci. Semua dia nak check pastu saya tak sabar-sabar nak tengok result HB,BP,urine,berat badan,ukuran rahim dan tunggu ambil ubat*nak jimat cermat telan ubat pree* hehe. Bila semuanya okei,saya rasa happy dan puas hati.


Weekend ni saya rasa nak skodeng our baby kt poliklinik biosucinas dan bertanya confirm ke gegurl ni doctor? heee

2 comments:

  1. tu la..klu misi betty kol tnya npe x gi klinik rsa mcm diri ini dihargai je kn.aku aritu siap dia dtg cri aku kt umh.mmg gigih misi2 ni.=)

    aku suke sgt gi klinik kjaan.detail je die cek.lpas satu satu..pstu tulis kt buku pink tu pnjg2.siap buat karangan ringkas.pastu bg tazkirah mcm2.hahaha.seronok!

    ReplyDelete
  2. ho tu kate..siap mari spotcheck kt umah..2kali aku mmg xdop kt umah..skali tu aku tgh tido pagi2 dan blakon xdop kt umah haha*kang tkjut plk misi masuk umh bujang tu*

    ReplyDelete