Wednesday, October 12, 2011

Masih ada yang sayang

Dalam rasa bercampur-campur suka dan tak suka menjadi seorang guru, masih ada lagi pelajar yang buat saya terharu. Hadiah pertama untuk my baby yang belum lahir huhuhu entah kenapa pelajar yang bernama liza ni teruja sangat nak bagi hadiah. I have no idea.

sempat juga posing sbg kenangan. kt belakang tu kelas 1 Amt.saya ajar maths



p/s : Terima kasih buat Liza. Cikgu doakan semoga awak berjaya dalam pelajaran dan juga bahagia dunia dan akhirat.

7 comments:

  1. mu bpe kg dh leni?anggun ngt npok tu..hehe

    ReplyDelete
  2. Klo bundar tu jd 80kg jgk la haha gmok debok

    ReplyDelete
  3. cikgu kesayangan sha ni.bgs la dpt anak didik menghiburkan hati cikgunya

    ReplyDelete
  4. hehe tu la alhamdulillah..msih rasa terhibur dalam dunia pendidikan ;)

    ReplyDelete
  5. wuhuhuu..terhibur jgk aku dgn berat bdn mu cha..hahah

    ReplyDelete
  6. hampes mu haha siap la pahni aku diet utk mencapai semula cutting nasha ajis aku dlu

    ReplyDelete