Monday, January 16, 2012

bibik oh bibik

masih dalam dilema btol ke mama nak tinggalkan iris dengan bibik masa mama pergi kerja huu padahal bibik dah ade pun dalam rumah ni..

idea menggunakan khidmat bibik ni dikemukakan oleh my husband serta disokong oleh MIL  gara-gara iris yang suka menangis..sukar dipujuk..mama iris tak sempat buat apepun n mama iris agak stress seketika waktu dahulu. tapi alhamdulillah iris sudah boleh dikawal dan difahami sekarang wlupun bukan 100%.

sampai arini saya belum sempat berkenalan sangat ngan bibik tu wlupun satu rumah. tugas pun xde sgt nak diarah suruh bibik buat sebabnya saya pun tengah menumpang kat rumah kakak my husband sementara duk cari rumah sendiri..saya ingat nak buat jadual tugasan spesel untuk bibik. tah dia pandai baca ke tak.huuu

1 comment:

  1. syukur pd allah sha..dh dpt pndah...bestnya mia yg dengar..semoga lepas ni sha dpt menjalankan tggjwb isteri fully...

    ReplyDelete