Friday, June 8, 2012

Cuti sekolah part 1

Seronoknya cuti kali ni sbb encik asben dh mcm cekgu cuti sme 2minggu hehe sungguh sporting my hsbnd. Awal2 cuti aritu kitorg gi cameron highlands..1st time bw iris gi bercuti..skrg iris dh boleh dihandle ngan baik..tak sgka iris berubah jd very good gurl...klo dikenang kmbali ms dlm pntang aritu inilah bdknya yg nngis taknak benti smpai mama iris turut nggis sme uhuu *veri the emosi taw*

Sebelum cuti sekolah ikhwan dh booking hotel.asalnya nak duk di equotorial tp pnoh..agak2 la kan skool holiday,3ari sblm cuti sekolah baru nk menelipon uhuu nsb bek hotel de la fern ade lg ruang utk menempatkan kami ehehe so kami check in di situ. Aku tak ske perjalan perjalanan prrgi CH dhla ikhwan ikot tapah..mmg nak termuntahlah..sampai hotel terus lembek..yang jd pak urut guna minyak angin ialah ikhwan la sape lg gahaha kpale aku ni jnis cpt pning skit..trime kasih je la klo nk banje aku naik roller coaster.mmg takmau naik hahah

So cikidaut gambar2 di sana
1st time pakai car seat dia ni..muka terpaksa je ;D

Yuhuu dah sampai..ni la dia permandangan luar bilik kami.jalan besar kat depan

Kat sebelah hotel ade kedai steamboat..sjuk2 sedaplah layan masakan panas.

Gumbira tak terkata iris boleh 'berenang' dlm bathtub muahaha

Auw lomangtika..jgn muntah tgk gahaha

Mama jom kita round CH..korek mulut dulu!

Brkfast ari pertama..gambar blur2 tujuan mnutup cela harharhar

Iris tido plak time kutip stoberi..pngalaman mengutip stoberi adalah sgt chumell

Tak ketinggalan beli jagung..blum masak pun dh bleh mkn..manis woo ni kat raju's farm tmpt kitorg kutip stoberi..

Penggunaan stroller sungguh maksima..tak sia2 melebur duet membeli stroller yeah..

Petang di ladang teh..kitorang tak trun bawah..dah penat sgt..iris lagi berat ehehe

Ni time mamapapa masing2 busy..anak dibiarkan berkeliaran ats lantai kahkahkah iris sgt suka main botol air mineral..

Kurung dlm ni lg mudah..

Iris,nanti papa bina rumah kita kat ctu..btol2 kat tengah ladang..

Paling suke fresh flower di mana sahaja anda berada..lobi hotel

Sekian dulu entry kali ni..gambr banyak tapi di merata tempat..iphone..ipad..kamera..berterabor sume..aku suke CH tapi perjalanan aku tak bape suke..kalau bleh ai nak naik helikopter n trus smpai taw..thuii berlagak gilos haha bye

I blog with BE Write

1 comment:

  1. ape mama ni asal gmbo mama jer kna blur2..haha

    jelita la iris ni..boleh msuk contest fasyenista baby kiko bsama retis2 tu..hehe

    ReplyDelete