Wednesday, October 17, 2012

Cara terbaru pakai tudung bawal

Sekali skala bglah chance aku nk jd model gahaha sejak jadi mak orang ni huru hara jgk penampilan aku sbb brooch kecik2 selalu ajak aku main hide n seek grrr kadang2 aku tanggalkan je brooch kat mane2 pastu lupe n terus hilang..oleh sebab tu aku pkai cmni je gi skolah bila xjumpa brooch..yang penting aku bt2 konfiden n senyum je ble org komen..pelajar lagilah byk mulut..siap suruh aku buat tutorial..haihh ni aku rs nk upload video aku kat youtube ni..kang ramai plak peminat aku..tak pasal masuk magazine hijabista!gahaha verangan takleh blah.





Cikgu scha: Ok budak-budak,buka buku teks muka surat patploh...
Budak2: Cikgu,how come eh cikgu pakai tudung cmtu? Ajarlah kitorang.
Cikgu scha: Eh eh lu pikir lah sendiri!




I blog with BE Write

3 comments:

  1. memang menarik lah...!! nak cube gak nanti..:)

    ReplyDelete
  2. Ahaha silakan puan aty~ade geng yeayy

    ReplyDelete
  3. Haaaa. Cer ajar cket. Mcm menarikkkkkkk je. :p

    ReplyDelete