Monday, November 19, 2012

90% siap..

Rumah kitorang dijangka siap dalam masa 7hari lagi..

Gambar yang dipetik dr iphone aku..kemudian aku petik lagi ke ipad..malas thp cipan aku ni nk transfer2 segala


Kini tibalah pula sesi menghabiskan duit beli peralatan elektrik dan perabot pula huhuhu pengsan seketika memikirkan duit..bukan mudah urusan masuk rumah sendiri ni weh!selain berdepan dengan krisis ekonomi, kitorang jgk berdepan dgn konflik dalaman dan cerekarama..aku ngan husband bkn 100% mempunyai taste yg sama...aku nak colour ni,dia nak colour tu..aku nak kiri,dia nak kanan..aku nak depan,dia nak belakang..tapi kbanyakannya si isterilah yang menang..konon2 byk pengalaman padahal aku xtau ape psl decor2 rumah sblm ni..zero okeh.umah mak aku kat kmpung pun lgsung aku tak kisah dr segi deko..tapi pengajaran yang aku dapat dr house renovation ni,ko ade duit,apapun boleyy jadi..ckp je kat kontraktor ko nak cmne2..hmmm tapi kitorg dgn bajet yg ciput huhu nyesal aku boros zmn dulu n xmenabung ;D 


Banyak aku nak crite sebenarnya..kang sampai lusa x abis..psl langsir mahal tahap gaban aku blom crite lagi..tp aku xreti+malas nk crite huuu sekian dahulu buhbye..


I blog with BE Write

1 comment: