Wednesday, November 21, 2012

Haih suspen btol..

Baru je en yusri kontraktor kitorg dtg umh amik katalog surface untuk pasang kat tv. Tu pun 5 hari dia bg masa nak pilih. Yang ni aku blur pilihan banyak sgt!huu macam ni lah ala2 surface tu atau ape name sbnr aku pun taktau.

Ni showhouse kt hillpark kajang..asalnya kitorang berkenan rumah kt sini..tp bangi menjadi tetap menjadi pilihan husband. Ikot je la dah dia yg bayo! 

Yang suspennye bukan pasal ni..aku tanyelah en yusri,camne dah rumah. Banyak dah siap?katanya dah nak pasang kabinet dapur..ni yang aku risau..aku takut dapur aku yang tantek itu bertukar menjadi tak taktek setelah pasang kabinet. Ops taktek ke??Almaklumlah kitorang pakai yang lama je..owner lama punya huhu gara2 husband+en yusri duk berdebat ngan aku xyah beli baru, masih elok!! Yang ni aku kalah...uwaaa aku pasrah!lagipun bajet ciput aritu menyebabkan kitorg cut cost..yang mana ok lg,tak perlu tukar..wuwuwu

Nota kaki:
Sama juga macam pintu bilik air dan pintu setiap bilik, ikotkan napsu nak aje aku tukar..tapi apakan daya, seketul pintu dah rm400..jadi pintu lama dikekalkan..pintu utama dan pintu belakang je tukar.

I blog with BE Write

2 comments:

  1. Tak per..umah sendiri ley buat pelan2..:-)

    ReplyDelete
  2. Hehe tu la..husbnd kate bt yg major dulu..mmg kne bt skit2..mne nk cekau duet bt skaligus ;D

    ReplyDelete