Tuesday, December 11, 2012

Laundry space

  Setelah menggoogle beberapa image laundry space, akhirnya aku berjaya mencuri idea dan mencipta laundry space yang begitu simple ini di rumah kami muehehe ade org tanya kenapa beli mesin basuh jenis front load?? Sebabnya laundry space kami tak luas. Aku kan bercita-cita tinggi,nak memiliki dryer pulak bila ada duit lebih huhuhu kalau jenis yang front load, bolehlah tindihkan aje dryer di atas washing machine. Jimat ruang kan?

Begitulah kisah washing machine dan drying machine. Sebenarnya kalau beli dua2 sekali, dapat harga lebih murah. Tapi dah over bajet, husband cakap tak payah lah..jemur aje bawah sinaran matahari..ok baik bos!


1 comment: