Thursday, January 3, 2013

Koleksi langsir IKEA

Lamanya aku menyepi. Sebabnya takde internet sejak pindah rumah baru wuwuwu belum register. hilang nikmat online seketika, ni pun curi2 online kat sekolah wee Seperti yang korang sedia maklum*poyonye ayat wakaka* langsir kat bahagian bawah kami tempah..kat tingkat atas kami borong di ikea. Langsir paling murah kami beli dengan harga rm39.90/2 helai!nampak sgt mengalami kegawatan ekonomi*paling murah* wakaka Untuk bilik anak-anak, kami pakai roller blind je, pun murah harganya. Hamboi anak-anak gittew! Tak sabo aku nak branak ramai-ramai ngee 









2 comments:

  1. Cntik nya . Dh dpt ilham nk buat cm ni . Ada lagi ke agak2 langsir cm design akk ni . Roller blind tu hrga berapa ?

    ReplyDelete