Sunday, October 9, 2011

Hubby pegi offshore

Rindunye my hubby..nasib baik boleh juga chatting malam2..so weekend kali ni duk melepak je kt rumah..takde mood nak keluar..nak dating ngan my hubby jugak huhu paling best kalau nak makan pape cakap je..selagi termampu insyaallah akan ditunaikan katanya hehe suke!lagipun sekarang ni nak jalan lama2 pun penat..ada sesetengah orang tak faham..lagi susahkan pompuan mengandung adelah!ngan hubby boleh jugak pegang2 tangan dan menyandar pada bahunya yang tough itu bila penat muahaha tough ke gebus?and dah lenguh jalan mesti hubby tolong urut hee

No comments:

Post a Comment